sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Combaterea stresului

www.life-care-probio.com

Combaterea stresului

Gestionarea corecta a stresului este foarte importanta pentru men?inerea sanata?ii generale a organismului. Cercetarile indica faptul ca 75% din boli sunt legate de stres. Printre bolile legate de stres se numara hipertensiunea, atacul de cord, accidentul cerebral, depresia, anxietatea, sindromul de oboseala cronica sindromul de colon iritabil si alte probleme digestive, obezitatea, migrena si problemele respiratorii.
Exista unii factori stresanti universali precum expunerea prelungita la caldura sau frig, privarea absoluta de somn, exercitiul fizic sau munca pana la epuizare, durerea sau frica prelungita pot produce sau agrava ulcere peptice, astm, HT, dureri de cap, tulburari anxioase, durere cronica de spate si tulburari anxioase, tulburari menstruale, etc. Pot chiar sa scada functiile imunitare si sa creasca riscul unor infectii. Surse frecvente de stres ca munca dificila si neplacuta toata ziua, expunerea prelungita la zgomot intens, pierderea locului de munca pierderea partenerului de viata prin divort sau deces, pot fi insotite de modificari ale sistemelor hormonal si nervos si pot agrava problemele de sanatate.
Uneori putin stres in vietile noastre poate scoate la suprafata ce e mai bun in noi, dar daca tensiunea este prea mare sau dureaza prea mult putem sa ne pierdem capacitatea de a-i face fata si chiar sa ne imbolnavim.
Toti avem nevoie de metode eficiente pentru a aborda stresul inevitabil.
Daca ai probleme de relaxare, daca te simti „intors pe dos” toata ziua si stresul nu-ti da pace, poti gasi adevarati aliati de incredere in produsele din catalogul Life Care. In acest sens iti recomand:
Bautura BIO pentru somn usor HOYER (cod 1045), care combate insomnia prin reducerea starilor de tulburare, in cazuri de anxietate si angoasa.
Capsulele antistres Fitne (cod 509); datorita compozitiei de saruri de calciu si magneziu, vitamina B si substante vegetale, acestea intaresc rezistenta naturala a organismului in conditii de stres.
Suplimentul alimentar BIO cu Aloe Vera Life Impulse (cod 840); are un continut bogat in vitamina C, astfel ajutand la combaterea stresului si a starilor de nervozitate.
Vitamine B complex- capsule Fitne (cod 513); stimuleaza functionarea sistemului nervos, creste capacitatea fizica si disponibilitatea la efort, atat fizic, cat si intelectual.
Lecithin Plus Life Impulse (cod 716); imbunatateste capacitatea de functionare a sistemului nervos si in plus este recomandat pentru o memorie stralucita.
Este randul tau sa detii controlul si sa „savurezi” fiecare clipa de bucurie a vietii!


duminică, 5 ianuarie 2014

Promotii

www.life-care-probio.com

AI PROBLEME CU DURERILE?
ACUM  ai cel mai eficient gel antireumatic si antiinflamator din plante : ,,Geara Draculu,, si ,,Puterea Ursului,, la PROMOTIE!!