marți, 15 septembrie 2015

Graviola fructul contra cancerului

.
Noile promotii Life Care

BENEFICII SI EFECTE

Puternic antioxidant, intaritor al sistemului metabolic. Fructul de graviola este cunoscut pentru efectele curative asupra diverselor infectii bacteriene sau fungice, intareste sistemul imunitar si previne racelile. Catina are efecte emoliente, depurative, antiinflamatoare, de vitaminizare si depurative. Merele sunt bogate in flavonoizi, au efect antioxidant, ajuta la intarirea sistemului imunitar si ajuta in procesul de digestie. Desi contin zahar, merele furnizeaza doar o treime din numarul de calorii pe care il ofera dulciurile.

PREZENTARE

O FORMULA UNICA din sucuri BIO cu efecte benefice asupra metabolismului. Combinatia de graviola, catina si mere incetineste procesul de imbatranire a celulelorsi mentine sanatatea celulara, fiind bogat in vitamina C, Potasiu, Magneziu, Omega 3, 6, 9, 7 si alte 12 vitamine. Contribuie la scaderea nivelului colesterolului in sange in timp ce ingredientele din graviola lupta impotriva parazitilor sau a viermilor digestivi.

MOD DE UTILIZARE

Produs Certificat BIO, KOSHER, VEGAN, VEGETARIAN. Se recomanda 30 ml pe zi, persoanelor peste 3 ani. Nu depasiti cantitatea zilnica recomandata. Sucul de graviola administrat in doze mari (peste 60 ml/zi) poate duce la cresterea concentratiei de calciu, care poate influenta toxicitatea hepatica si renala. Persoanele cu tensiune prea mica pot resimti ameteli sau migrene in urma consumului. Produsul nu este recomandat femeilor gravide sau care alapteza. A NU se combina cu Coenzima Q10, Calciu Coral, Super Water si OxyLife.

INGREDIENTE SI INFORMATII NUTRITIONALE

FORMULA UNICA, APROBATA DE MINISTERUL SANATATII sub NR. 1370: 45% suc BIO din fruct de graviola (Annona muricata), 35% suc BIO de catina (Hippophae rhamnoides), 20% suc BIO de mere (Malus). NU contine zahar si nici un ingredient de conservare sau ingrosare. NU contine ingrediente modificate genetic.