vineri, 3 septembrie 2010

Plonjati in lumea parfumurilor BIO terapeutice

Pret Partener: 139.99 LEI
ORCHIDEE BLANCE - apa de parfum BIO TERAPEUTIC
Un parfum floral delicat cu arome fructate de portocale, piersici , zmeura si cu notele usor pudrate de Iris Florantina. In aromoterapie, acest parfum placut ridica dispozitia, indeparteaza stresul si are proprietati de diminuare a nervozitatii. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.
Fascinanta si misterioasa orhidee este insasi imaginea feminitatii si a frumusetii. Puterea senzualitatii ei este eliberata prin dulceata acestui parfum floral, cu notele de varf de cardamom si frunze de pere, cu nota de mijloc formata din iris si baza din patchouli, vanilie si zmeura.
Acest parfum este destinat femeilor hiperactive dornice de calm si relaxare.
Parfum de durată: ***
Greutate neta: 50 ml
Pret Partener: 139.99 LEI
BAMBOU LOTUS- apa de parfum BIO TERAPEUTIC
 Puritatea florilor de lotus combinata cu prospetimea bambusului confera un parfum revigorant cu note de stralucire.In aromoterapie, acest parfum placut binedispune, este ideal pentru cei care au nevoie de calm si relaxare. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti. Uluitor de frumoasa floare de lotus este incarcata de simboluri, reprezentand puritatea inimii si a spiritului, longevitate, sanatate si noroc. Acest parfum pur, usor raspandeste un miros pe atat de rar pe cat este natura care l-a inspirat, calmand si relaxand sufletul prin parfumul din flori de bergamota, mandarine si de portocale.
Un parfum pentru femei naturale, extenuate de viata de zi cu zi.
Parfum de durată: **
Greutate neta: 50 ml


Pret Partener: 139.99 LEI


JARDIN DES THES    -  apa de parfum BIO TERAPEUTIC
Un parfum revitalizant, plin de caracter, cu o aroma proaspata. In aromoterapie, acest parfum placut ridica dispozitia este ideal pentru efectul de calmare si linistire inainte de adormire. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.Trezeste simturile cu senzualitatea si prospetimea exotica incontestabila a ceaiului. Este imbogatita cu aroma stimulatoare a lamaiei, lavandei si a mentei, completate cu aroma florala de iris si o baza dintr-o aroma splendida de patchouli.
Un parfum energizant combinat pentru persoane naturale, dinamice.
Parfum de durată: *
Greutate neta: 50 ml
Pret Partener: 139.99 LEI

 

VERVEINE AGRUME -apa de parfum BIO TERAPEUTIC

Un parfum plin de caracter, cu o aroma proaspata si stralucitoare de citrice. In aromoterapie, acest parfum placut  binedispune este ideal pentru efectul de calmare si linistire inainte de adormire. Nu contine parabeni, fixativi chimici, ftalati sau coloranti.
Un parfum pentru persoane extenuate, care caută un produs care să le
îmbunătătească somnul si care doresc să se linistească în mod natural.
Parfum de durată:*
Greutate neta: 50 ml




Ca sa vezi ultimele parfumuri aparute intra pe site-ul companiei sau click aici.

miercuri, 1 septembrie 2010

Suplimente BIO si NATURALE

Supliment alimentar BIO cu Goji

Pret Partener: 83.99 LEI

Distrugatorul de celulita si fructul care va umple de energie.
Ajuta la dezvoltarea sistemului imunitar, contribuie la imbunatatirea functiilor memoriei si sexuale. „Distrugatorul de celulita” si „fructul care va va umple de energie” – sunt doar cateva dintre lucrurile care se spun despre fructul Goji.Deoarece Suplimentul alimentar BIO cu Goji Life Impulse este un amestec de ingrediente variate, exista o multime de beneficii aduse de fiecare ingredient. Sucul de Goji contine antioxidanti foarte puternici care ajuta la prevenirea imbatranirii premature, dezvolta sistemul imunitar, ajuta la pastrarea unei bune presiuni a sangelui si la imbunatatirea functiilor memoriei si functiilor sexuale. De asemenea, ajuta la mentinerea nivelului normal de zahar in sange si poate ajuta la reducerea colesterolului.Contribuie la eliminarea insomniei si imbunatateste calitatea somnului. Este folosit in mod traditional ca tratament impotriva cancerului.Consumarea merelor si a sucului de mere concentrat, impreuna cu o dieta echilibrata, poate proteja creierul de efectele stresului oxidativ. Sucul concentrat de pere ajuta la reducerea riscului aparitiei cancerului, este o sursa buna de fibre dietetice, vitamina C si poate reduce riscul bolilor coronariene. Sucul de cirese negre concentrat ajuta la reducerea riscului aparitiei calculilor renali, abolilor vezicii urinare  si ajuta la sanatatea dentara.                                             Greutate bruta: 1050 grame  

Supliment alimentar BIO cu Acai

 Pret Partener: 68.79 LEI

Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse creat de laboratoarele Dynamic Health este un cocktail de antioxidanti bogat in vitamine si minerale, care sustin sistemul imunitar.Avand in compozitia sa cel mai bun amestec de vitamine si nutrimente, Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse este ideal pentru intarirea sistemului imunitar:ajuta la imbunatatirea claritatii mentale, combaterea imbatranirii premature, cresterea nivelului de energie, mentinerea sanatatii inimii, mentinerea nivelului scazut al colesterolului, scaderea simptomelor asociate menopauzei, refacerea celulara, imbunatatirea functiei sexuale. Sucul de acai este un supliment ce ajuta la obtinerea sanatatii ideale. in SUA se face referire la el ca la „cel mai bun aliment din lume de incetinire a procesului de imbatranire”. Cand luam in considerare profilul sau nutritional ne putem da seama de ce: Fructele de acai sunt unele dintre putinele fructe care contin vitaminele antioxidante C si E, acest lucru insemnand ca vor ajuta la protectia pielii impotriva efectelor provocate de soare sau de poluare. in plus, fructele de acai au un profil al acizilor grasi similar cu cel al uleiului de masline.  Greutate bruta: 1050 grame

Supliment alimentar BIO cu Noni pentru femei

Pret Partener: 78.39 LEI
Produsul contine un nivel ridicat de antioxidanti, vital in lupta cu radicalii liberi, cauza a imbatranirii. Este o alternativa naturala la produsele conventionale, acesta este tonicul zilnic esential pentru sanatate dedicat oricarei femei. Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse ajuta la indepartarea multor simptome generate de menopauza, asigura o doza zilnica de vitamine esentiale, extracte din plante medicinale si minerale, toate intr-o bautura simpla, cu o aroma placuta. Acest supliment este o sursa bogata de antioxidanti, vitali in lupta impotriva radicalilor liberi, pastrand echilibrul natural al corpului. Pordusul poate fi folosit si pentru ajutarea organismului in perioadele de menstuatie. Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse este imbogatit cu o mixtura de plante medicinale, minerale si vitamine toate pentru a genera vitalitate, sanatate si pentru a alina simptomele menopauzei: Soia Isoflavones, Black Cohosh, trifoi rosu, papadie, suc de rodii si un foarte bogat complex de vitamine: B1, B2, B3, B12, B15, C si E. MACA este eficace in reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala.
                                                                       Greutate bruta: 1050 grame

Supliment alimentar BIO cu Noni

Pret Partener: 67.99 LEI

Sucul de NONI TAHITIAN ajuta la imbunatatirea claritatii mentale si a puterii de concentrare, precum si la atingerea unor niveluri de performanta fizica mai mari. Este de asemenea benefic multor altor parti ale corpului. Acest supliment alimentar contine extracte din planta Noni, de unde si calitatea sa de bun energizant. Originara din Insula Tahiti, aceasta planta este cunoscuta ca fiind bogata in antioxidanti, vitamine, enzime si minerale, care ajuta la mentinerea sistemului imunitar, cresterea nivelului de energie, reglarea presiunii sangelui, buna functionare a sistemului digestiv. Fructul Noni este folosit in mod traditional in urmatoarele situatii: dureri de cap, oboseala cronica,depresie, nivel scazut de energie, dureri de spate, dureri ale articulatiilor, colesterol crescut si probleme respiratorii. Datorita continutului de Proxeronina, Scopoletina si Xeronina, considerata ca acceleratoare a regenerarii celulelor, Suplimentul alimentar BIO cu NONI Life Impulse ajuta la derularea optima a procesului de digestie.
                                                                         Greutate bruta: 1050 grame

Supliment alimentar BIO cu Noni pentru barbati

 Pret Partener: 78.39 LEI

Ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase, la tratarea prostatei si a problemelor tractului urinar, imbunatateste memoria, combate insomnia, creste nivelul de energie si accelereaza digestia.Suplimentul pentru barbati cu Noni asigura nutritia necesara pentru a ajuta la cresterea unei mai bune functionalitati a celulelor in organism. Contine un puternic afrodisiac natural si extracte din plante pentru problemele cu care se confrunta barbatii la nivelul prostatei. Formula sa exclusiva mentine organismul sanatos atat in interior, cat si in exterior. Sucul de noni contine un nivel ridicat de antioxidanti, vitali in lupta cu radicalii liberi, cauza a imbatranirii. Ajuta la indepartarea oboselii mentale si corporale, stimuland sistemul nervos central. Ginsengul American contribuie la reducerea stresului, cresterea rezistentei la oboseala si boli frecvente, precum raceala.

                                                                        Greutate bruta: 1050 grame

Supliment alimentar cu Mangosteen

Pret Partener: 71.99 LEI







Ajuta la prevenirea imbatranirii premature, contribuie la cresterea flexibilitatii articulatiilor si la reducerea durerilor, imbunateste circulatia sanguina, ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase, ajuta la combaterea racelii, gripei si migrenelor.
Indicat in tulburarile tractului digestiv, indicat in afectiunile reumatice, impotriva simptomelor asociate menopauzei, in afectiuni cardiace, reducand riscul de angina.
Greutate bruta: 1050 grame



Ca sa vezi mai multe produse click aici.




*NOU* A APARUT GHIDUL DE RECOMANDARE AL SUPLIMENTELOR ALIMENTARE*NOU* 



-BLOG IN CONSTRUCTIE-