marți, 31 iulie 2012


www.life-care-probio.com

Stii cat de importanta e protectia impotriva radiatiilor solare prea puternice?

Intensitatea radiatiilor Ultra Violete nu se resimte pe loc, dar expunerea la soare in momentele cand acestea sunt puternice poate avea efecte foarte nocive asupra sanatatii. Pe termen lung acestea pot conduce la modificări cronice ale pielii sau chiar la afectiuni mult mai grave.

Life Care te ajuta acum sa afli intr-o clipita daca e cazul sa te feresti de soare sau sa folosesti creme cu factor de protectie!

Noile bratari detectoare de radiatii ultra violete masoara intensitatea si prezenta razelor UV emise de soare si indica daca este necesara sau nu folosirea cremelor de corp cu protectie UV.

Este foarte usor de folosit, are curea ajustabila fiind potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti, este rezistenta la apa! Disponibila in doua culori!

Acum! La un pret incredibil: 5.99ron/buc
Bratara se ajusteaza si fixeaza pe mana cu ajutorul capselor, iar cadranul din mijloc isi va schimba culoarea in functie de intensitatea razelor UV, de la violet foarte deschis pana la violet inchis.

Urmareste culoarea cadranului din mijloc si actioneaza in functie de apropierea ei fata de una sau alta dintre “fetele” ce apar pe margine!

1. Violet foarte deschis: intensitatea razelor UV este mica, cu un index intre 1-2; protectia solara nu este necesara.
2. Violet deschis: intensitatea razelor UV este medie, cu un index intre 3-5; se recomanda protectiea solara.
3. Violet: intensitatea razelor UV este puternica, cu un index intre 6-7; protectiea solara este obligatorie.
4. Violet inchis: intensitatea razelor UV este foarte ridicata, cu un index intre 8-11; evitati expunera la soare.

! Aplica un strat subtire din crema utilizata pentru protectia solara pe cadranul din mijloc si vei stii exact cat timp esti protejat si cand este necesara urmatoarea aplicare a cremei! Recomandam gama BIO Sante SUN !

Protejeaza-ti acum familia cu noile bratari Life Care detectoare de raze solare Ulta Violete, la un pret incredibil: 6,99 lei pret de catalog!
*Editie limitata!

duminică, 29 iulie 2012


www.life-care-probio.com

Deo Roll ANTIDURERE
MAGIC ROLL-ul cu plante BIO de la Kräuter iti aduce un concept UNIC antidurere, in format roll-on, extrem de usor de folosit si de transportat. Plantele continute, printre care aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montana, menta, musetel si altele sunt binecunoscute pentru rolul important in diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, pentru proprietatile antiinflamatoare, ajutand si la calmarea iritatiilor pielii, chiar si cele provocate de intepaturi de insecte.
Beneficii
-calmarea rapida a durerilor din diverse zone, precum zona cervicala, a gatului, incheieturilor, bratelor, genunchilor, gleznelor sau muschilor; -calmarea iritatiilor pielii, chiar si cele provocate de muscaturi de insecte.

Efecte
dupa masarea usoara a zonei vei simtii rapid senzatia de rece/cald, semn ca produsul actioneaza