vineri, 30 noiembrie 2012

Incepe luna curateniei!

www.life-care-probio.com

Solutie BIO pentru geamuri Bio HAUS

Solutia pentru geamuri BioHAUS este recomandata pentru curatarea suprafetelor de sticla, plastic si teracota, fara a lasa urme.
Beneficii
Are in compozitie alcool vegetal, ceea ce determina uscarea rapida a suprafetelor curatate. Datorita efectului antistatic, Solutia pentru geamuri Bio HAUS impiedica pentru o perioada indelungata depunerea prafului.
Pulverizati suprafetele ce trebuie curatate, respectati distanta de 40 cm fata de suprafata, in momentul pulverizarii, dupa care stergeti-le cu o laveta uscata. In cazul in care raman pete se mai curata odata. Daca suprafetele sunt incalzite de soare diluati detergentul (1 parte apa cu 2 parti detergent)






marți, 27 noiembrie 2012

Ai probleme cu concentrarea?

www.life-care-probio.com

Life Impulse Lecithin Plus are in compozitie lecitina din soia, a carei elemente componente ajuta in procesul de invatare si memorare, precum si la mentinerea functionalitatii aparatului circulator. Lecitina are un rol important de sustinere a efortului intelectual, asigurand nutritia celulelor nervoase si imbunatatirea capacitatii de functionare a sistemului nervos central.

Se recomanda o capsula gelatinoasa pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 16 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici. Suplimentul trebuie pastrat la intuneric, temperatura maxima de 20°C.