marți, 17 aprilie 2012

DE CE BIO?

De ce bio? e o intrebare care se invarte tot mai mult in mintile noastre, dar este o intrebare la care multi dintre noi au gasit deja  raspunsul.
De ce BIO?
Simplu, fiindca sunt singurul responsabil de sanatatea mea fizica si de bunastarea mea.

Pentru mai multe detalii intra pe :             www.life-care-probio.com/

duminică, 15 aprilie 2012

Shake dietetic BIO Life Impulse cu aroma de banane

Beneficii
Beneficiu principal: aport nutritiv in timpul dietelor Beneficiu secundar: vitaminizant si suport imunitar Recomandari: • aport nutritional crescut pentru un volum caloric scazut; • stimuleaza sistemul imunitar; • stimuleaza absorbtia calciului si a magneziului;

Efecte
Shake-ul dietetic Life Impulse actioneza eficient impreuna cu o alimentatie cu un nivel redus de calorii. Baza shake-ului este faina de soia nemodificata genetic din culturi biologice controlate, bogata in albumina vegetala, sursa naturala de proteine. Shake-ul contine inulina, o fibra alimentara vegetala, cu caracteristici nutritionale si functionale deosebite, care ajuta la o saturatie buna si creste de asemenea absorbtia calciului si cea a magneziului. Shake-ul are un gustul bun si natural, provenit de la concentratul de banane. Bananele ajuta la retinerea calciului, fosforului si azotului. Concentratul de acerola din compozitie intareste sistemul imunitar si are efect antioxidant.
Detalii pe : http://life-care-probio.com/2011/11/biohaus/

Intre 15-30 aprilie la oferta> http://issuu.com/lifecaredorina/docs/img_new?mode=window&viewMode=doublePage