vineri, 31 mai 2013

Life Impulse NoAlergo - AntiAlergii

www.life-care-probio.com

Life Impulse NoAlergo - AntiAlergii

Suplimentul alimentar Life Impulse NO ALERGO contine o combinatie speciala de ulei din seminte BIO de chimen negru si vitamina E, ajutandu-te sa scapi de disconfortul suparator generat de alergii! Uleiul din seminte BIO de chimen negru este concentrat in principii active si acizi grasi, are efect antiseptic, antibacterian, ajutand in micoze, iritatii si alergii. Vitamina E este eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii. Protejeaza celulele sangelui, plamanii, ficatul si mareste puterea de aparare a organismului in fata infectiilor si a alergiilor.
Suplimentul alimentar Life Impulse NoAlergo are rol in optimizarea functiilor fiziologice ale organismului.

miercuri, 29 mai 2013

Sfaturi impotriva caderii parului



www.life-care-probio.com

Sfaturi impotriva caderii parului

Fibra capilara are un ciclu de viata la fel ca si intreg organismul uman. Fiecare fir de par care creste trebuie sa cada intr-o zi, mentinandu-se astfel o balanta naturala. Daca aceasta este afectata, apare fie caderea intr-un ritm mai accelerat a parului, fie cresterea in exces a acestuia.
Pierderea pana la 100 fire de par pe zi este un fenomen normal, avand in vedere ca 90% din foliculii pilosi sunt activi, iar restul sunt inactivi. O pierdere mai mare si mai ales in conditiile in care firul nu se mai regenereaza, nu mai creste la loc, este un motiv de ingrijorare si un semnal ca trebuie sa incepem sa luam masuri.
Exista mai multe cauze care duc in final la caderea partiala sau totala a parului. Cele mai frecvente sunt:
• Ereditatea- joaca un rol important deoarece atat caderea idiopatica a parului, precum si boli ca diabetul zaharat sau hipotiroidismul care determina frecvent alopecie, sunt transmise din generatie in generatie.
• Trauma – se refera la un stres fizic direct asupra fibrei capilare ( tractiunea, parul strans frecvent la spate)
• Infectii bacteriene, fungice sau virale localizate la nivelul scalpului
• Boli interne de exemplu boli acute(pneumonie, gripa, stari febrile) sau cronice ( hipotiroidism, diabet zaharat, hipotensiune, dezechilibre hormonale, boli imunologice)
• Medicamente precum corticoizii sau chimioterapicele
• Sarcina
• Menopauza
• Contraceptivele orale
• Folosirea unor produse neadecvate de ingrijire a parului
Caderea in exces a parului apare mai ales atunci cand fibra capilara este uscata, aspra, distrusa. Parul are nevoie de o ingrijire intensa pentru a se regenera. Pentru aceasta trebuie folosite produsele adecvate.
Trebuie precizat ca infectiile scalpului pot fi tratate adecvat doar de catre medicul dermatolog. Cel mai important aspect al tratamentului este diagnosticul precoce si corect. De aceea, daca suferiti de o pierdere importanta a fibrei capilare, solicitati sfatul medicului specialist, pentru tratament complementar!


Sandru Gabriela
Medic rezident dermatovenerologie