marți, 7 septembrie 2010

Frumusete cu produse BIO si NATURALE







  Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter

Pret Partener: 33.99 LEI
 Gelul anticelulitic cu efect termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii. Gelul are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Combinatia speciala dintre menta si rozmarin provenite din medii controlate biologic ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare, diminuarea fragilitatii capilare, inbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii. Stimuleaza circulatia sangvina periferica si ofera elasticitate si suplete.
Greutatea neta 250 grame.




                


Gel antiinflamator cu Gheara dracului

si plante BIO Krauter

Pret Partener: 15.99 LEI
Are actiune de reducere a inflamatiilor si un efect rapid de calmare a acestora.Combinatia speciala de eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin provenite din medii controlate biologic, confera efecte antiseptice, astringente si ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare si stimularea circulatiei. Masajul cu acest produs este recomandat in cazul tuturor afectiunilor care provoaca durere, oferind o senzatie de racorire si relaxare. Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece.Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant. Lemongrass are efect antifungic si antiseptic. stiinta moderna a demonstrat ca uleiul de rozmarin are proprietati antiseptice, deosebit de eficiente. Datorita continutului ridicat in flavonoide, rozmarinul intensifica circulatia sangelui la nivel periferic si la creier si se evita arteritele, trombozele, scleroza cerebrala, edemele cardiace cu umflarea gleznelor, precum si senzatia de sufocare sau cea de racire a mainilor si picioarelor. 

Gel de corp cu 96% Aloe Vera si 

plante BIO Krauter

Pret Partener: 13.59 LEI
      Greutatea neta 250 grame.
Hidrateaza si accelereaza procesul natural de regenerare al pielii. Reda elasticitatea si confera un aspect catifelat. Datorita continutului ridicat in extracte din arnica montana, floare de musetel si roinita povenite din medii controlate biologic precum si aloe vera, gelul are efect de fortifiere si stimulare a metabolismului cutanat, calmeaza pielea iritata dupa expunerea la soare, reface bariera naturala de protectie si neutralizeaza efectul razelor UV. Formula hipoalergica este potrivita pentru toate tipurile de piele. Extractul de aloe vera accelereaza procesul de regenerare al epidermei agresate.

Greutatea neta 250 grame.
                                                                                                                                                                                         Cel mai puternic gel antireumatic al gamei Krauter cu efect rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor.Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului.Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant, in timp ce extractul de vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice.      Greutatea neta 250 grame.                                     

Gel antireumatic "Puterea Ursului" cu

plante BIO Krauter 250 g

Pret Partener: 23.19 LEI


Ca sa vezi mai multe produse click aici.


Sau poate vrei sa vezi cateva produse din gama LOGONA-
numarul 1 mondial in cosmetica BIO








Ca sa vezi mai multe produse click aici.