miercuri, 24 noiembrie 2010

Cosmetice de LUX BIO

Beneficii

Confera pielii mature o senzatie minunata de prospetime si un rasfat deosebit datorita formulei sale speciale.

Efecte

Complexul foarte performant de reparare din aur pur, argint, ulei de argan, acid hialuronic si o inovatie anti-imbatranire obtinuta din planta senegaleza acacia reduce efectele oboselii, activeaza functiile vitale esentiale si reda elasticitatea si energia. Este recomandata femeilor cu varsta de peste 50 de ani.

Beneficii

Confera pielii obosite energie, vitalitate si stralucire.

Efecte

Complexul foarte performant de reparare din aur pur, argint, ulei de argan, acid hialuronic si o inovatie anti-imbatranire obtinuta din planta senegaleza acacia reduce efectele oboselii, activeaza functiile vitale esentiale si reda elasticitatea si energia. Efectul antibacterian excelent al aurului si argintului protejeaza fata de stresul oxidativ si de procesele inflamatorii care accelereaza imbatranirea pielii. Este recomandata femeilor cu varsta de peste 50 de ani.

Beneficii

Lifting fluidul BIO Gold 50 Aqua Bio uimeste cu efectul sau vizibil, instantaneu de lifting!

Efecte

Complexul luxos, anti-imbatranire cu aur, argint, extract de bambus, vitamina E si acid hialuronic combate scaderea elasticitatii, reduce pana si liniile clar vizibile si confera fermitate in mod eficient contururilor faciale obosite. Efectul antibacterian excelent al aurului si argintului protejeaza fata de stresul oxidativ si de procesele inflamatorii care accelereaza imbatranirea pielii. Este recomandat femeilor cu varsta de peste 50 de ani.

Beneficii

Confera un maxim de energie, elasticitate si prospetime tenului matur.

Efecte

Complexul eficient de regenerare pe baza de aur, argint, esente fine din plante, acizi de hialuroni si o inovatie in materie de anti aging din acacie de Senegal ajuta la reducerea vizibila a ridurilor si o revitalizare optima a pielii. Accelereaza procesul de reinnoire celulara. Este recomandat femeilor cu varsta de peste 50 de ani.

Beneficii

Delicatete si eficacitate create pentru o experienta de pura placere: riduri diminuate vizibil.

Efecte

Formula pretioasa din aur, argint, acid hialuronic, ulei de argan si vitamina E promoveaza regenerarea pielii delicate din jurul ochilor, hraneste in profunzime si reduce ridurile si liniile provocate de uscarea pielii. Este recomandat femeilor cu varsta de peste 50 de ani.

Beneficii

Un elixir eficient, minunat de stimulator si regenerator pentru pielea, matura si cu necesitati speciale.

Efecte

Formula concentrata din aur, argint, bambus si o inovatie anti-imbatranire obtinuta din planta senegaleza acacia stimuleaza regenerarea celulelor, hraneste, revitalizeaza si confera fermitate pielii. Extractul din lemn dulce optimizeaza nivelului de hidratare a pielii.Este recomandat femeilor cu varsta de peste 50 de ani.

CREME DE LUX PENTRU 30 ANI SI 40 ANI CU EFECTE MIRACULOASE puteti descoperi intrand pe site-ul companiei sau click aici